055 21 30 54

WELKOM BIJ SLAAPCOMFORT
SPIERS TE RONSE!

Als wij uitgaan van 8 uren rust per nacht, dan brengt u een derde van uw leven door in bed. Dan zult u algauw tot de conclusie komen dat enkel ‘het beste’ goed genoeg is. SPIERS te RONSE is een begrip op het vlak van ultiem slaapcomfort. Niet merkgebonden, verwent SPIERS de klanten met de beste merken in hun branche.

Slaapcomfort SPIERS, met meer dan 900 m2 slaapcomfort ruimte, is meer dan een bezoek waard: u vindt er een moderne showroom, functioneel en overzichtelijk. De specialist als dealer van de betere matrassen en slaapsystemen, een ideaal adres voor mensen met rugklachten. U vindt er naast allerlei bedden ook slaapbanken. Vakkundig advies krijgt u er gratis bovenop. Natuurlijk kan u ook bij slaapcomfort SPIERS te RONSE terecht voor een unieke collectie bedtextiel, donsdekens en sponsartikelen uit duizend en één nacht … wel te rusten !

NIEUWS

'T IS ZOMER... NU DOEN!

Deskundige reiniging van uw kostbaar donsdeken is wel nodig. Door het intensieve gebruik is een donsdeken onderhevig aan slijtage; het dagelijks onderhoud beperkt zich tot het luchten (nooit in de zon en bij vochtig weer) en het opschudden. Dons reiniging voor een langer leven van uw donsdeken. Tussen ons gezegd en gezwegen, de beste nieuwe donsdekens en service vindt u uitsluitend bij SPIERS SLAAPCOMFORT te Ronse.

AUPING VISION NU OOK IN RONSE

SPIERS RONSE is één van de weinige AUPING VISION winkels. Die eer legt het stijlvolle AUPING enkel weg voor de beste winkels in het segment. Hierdoor kan SPIERS RONSE het totale aanbod AUPING aan matrassen, boxsprings, bedden en dergelijke aanbieden. Dat maakt van SPIERS RONSE dé expert en aanbieder van het betere slaapcomfort. Met uw gezond verstand en voldoende informatie, komt u ongetwijfeld tot een goede keus en dan pas zult u merken hoe heerlijk het is om uitgerust wakker te worden. U wordt bovendien in de AUPING VISION store te Ronse geadviseerd door pure AUPING specialisten.

AANBOD

Boxsprings

Lattenbodems

Matrassen

Slaapbanken

Hoofdkussens

Dekbedden en dekens

Slaaptextiel

Accessoires

...

TOON HET VOLLEDIGE AANBOD

ACTIES

Boxspring bed beau box genopt

+ matras Balance pocket

Met verkoelende thermogel
180 x 200 mono

1999€

1598€

ONZE MERKEN